Convention Program Sample

Sunday

 6:00-8:00 pm
  • Welcome Reception – For those who are arriving Sunday, please join other attendees for a cocktail reception

Monday

7:30-8:30 am Breakfast and Registration – Receive your personalized connection
8:30-10:00 am General Session: Welcome & Interactive Convention Launch

  • Kenneth Beck, CEO of CEO Connection
10:00-10:30 am Break: Opportunity for Informal Discussion
10:30-12:00 pm Breakout I Session Options

90 min. Sessions:

  • Talent Management: Winning the War for Talent (10:30 – 12:00pm)
  • Strategic Planning for Mid-Market Companies Battling Giants (10:30 – 12:00pm)

40 min. Sessions:

  • Executive Onboarding: Accelerating Results Through Leadership Transitions (10:30 – 11:10am)
  • Best Practices in Risk Management (11:20 – 12pm)
10-12:00 pm Sirius Business Radio recording live on site
12:00-1:00 pm  Lunch
1:00-2:30 pm Breakout II Session Options

90 min. Sessions:

  • Performance and Cultural Alignment: The Key to Greater Profitability and Predictability  (1-2:30pm)
  • Growth Markets: Maximize Access; Minimize Risk (1:00-2:30pm)

40 min. Sessions:

  • Dealing with Big Data to Build Competitive Advantage (1:00-1:40pm)
  • Tax Policy (1:50-2:30pm)
2:30-3:00 pm Break: Opportunity for Informal Discussion

Member Orientation:
Discover all the ways CEO Connection can provide maximum value to you, your company and your team.  
After a brief overview of membership benefits, you’ll meet one-on-one with a
Personal CEO Connector (PCC)
to ask questions and ensure you are getting a tangible return on your investment.

3:00—4:30 pm Breakout III Session Options

90 min. Sessions:

  • Innovation: Make, Buy, Partner to Build Your Pipeline (3:00-4:30pm)
  • Cyber Security and Protecting Your Trade Secrets  (3:00-4:30pm)
  • Access to Capital for the Mid-Market  (3:00-4:30pm)
4:30—5:00 pm Break: Opportunity for Informal Discussion
5:00-5:30 pm General Session: Sharing of the Day’s Top Takeaways & Actionable Items
5:30-7:00 pm Board Connection Private Reception
*Private event matching CEOs with board seats – registration required, limited to 25 CEOs.
Register for Board Connection by emailing boardconnection@ceoconnection.com
7:00 pm CEO Connection Reception: Join us for cocktails and dinner

Tuesday

8:00-9:00 am Breakfast
9:00-10:00 am General Session: State of the Mid-Market Interactive Keynote Discussion

  • Joe Adams, Managing Partner and CEO of RSM US LLP (“RSM”)
  • Jay Dearborn, President – Corporate Payments, WEX
  • Tony Miller, CEO, BIND
  • Craig Circosta, Head of M&A Practice, Ballard Spahr
10:00-10:30 am Break: Opportunity for Informal Discussion
10:30-12:00 pm Breakout I Session Options

90 min. Sessions:

  • Competitive Advantage Through Customer Centricity (10:30-12pm)
  • Performance and Cultural Alignment: The Key to Greater Profitability and Predictability  (10:30-12pm)

40 min. Sessions:

  • Effective Boards: Recruitment and Management (10:30-11:10pm)
  • Leveraging Diversity: Key to Mid-Market Growth (11:20-12pm)
12:00-1:00 pm Lunch (Regent / St. Marks)
1:00-2:30 pm Breakout II Session Options

90 min. Sessions:

  • Healthcare’s New Reality: Balancing Company/Personal Needs (1:00-2:30pm)
  • Education Partnerships: Leveraging Academia to Drive Profits and Talent (1:00-2:30pm)
  • Social Impact: Enlightened Self-Interests to Drive Growth  (1:00-2:30pm)
2:30-3:00 pm

Break: Opportunity for Informal Discussion

Member Orientation:
Discover all the ways CEO Connection can provide maximum value to you, your company and your team.  
After a brief overview of membership benefits, you’ll meet one-on-one with a
Personal CEO Connector (PCC)
to ask questions and ensure you are getting a tangible return on your investment.

3:00-4:30 pm Breakout III Session Options

90 min. Sessions:

  • The Path to Digital Transformation (3:00-4:30pm)
  • Government Relations: Access to Resources for the Mid-Market (3:00-4:30pm)

40 min. Sessions:

  • Personal Branding: Managing Your Own Brand (3:00-3:40pm)
  • Going Public: The Road to an IPO (3:50-4:30pm)
4:30-5:00 pm Break: Opportunity for Informal Discussion
5:00-5:30 pm General Session: Sharing of the Day’s Top Takeaways & Actionable Items
5:30-6:30 pm Angel Investor Network Meeting
7:00 pm CEO Connection Mid-Market Awards Dinner at the Penn Museum

  • Mid-Market Company of the Year
  • Mid-Market CEO of the Year
  • Mid-Market Young Leader Award
  • Mid-Market Social Impact Award
  • Mid-Market 500
  • Most Influential Women of the Mid-Market
  • Top Private Equity Firms for the Mid-Market

Note*: Daily programs subject to change.